456 Taxis - Cabs in Ypres and nearby will compete on your trip

Minibus, Taxi - Cab in Ypres

Michiel Cab
Certified driver
0 reviews left
Vehicles 1
Available vehicle
Drivers 1
Available driver
en_US
Languages spoken
0 reviews left
Mercedes Vito black (2...
Description

Sinds 2009 is De firma ****** begonnen als een eenvoudige taxidie

Sinds 2009 is De firma ****** begonnen als een eenvoudige taxidienst in de regio Ieper met slechts één voertuig. Na verloop van jaren heeft het bedrijf zich echter blijven uitbreiden, waardoor we ons werkgebied hebben kunnen vergroten naar bijkomende regio’s zoals Ieper, Kortrijk, Anzegem, Roeselare en Waregem. Deze groei heeft ons in staat gesteld om een breder publiek te bedienen en onze diensten te verbeteren.

In de loop van de jaren hebben we samengewerkt met collega’s in de regio Zuid West-Vlaanderen. Toen enkele van deze firma’s op pensioen gingen, hebben wij hun bedrijven overgenomen om hun werk voort te zetten. Dit markeerde het begin van de LVV Groep, die inmiddels al vier firma’s heeft overgenomen. Door deze overnames hebben we onze expertise en capaciteit verder kunnen uitbreiden, wat ons nu tot een van de belangrijkste spelers in de regio maakt.

Onze vloot bestaat uit meerdere minibusjes en personenwagens, en we maken bovendien gebruik van een extra vloot van onderaannemers om ons te ondersteunen bij het uitvoeren van zoveel mogelijk ritten. Kwaliteit staat bij ons boven alles. We streven ernaar om onze klanten de best mogelijke service te bieden, door middel van goed onderhouden voertuigen, ervaren chauffeurs en een klantgerichte benadering. Dankzij onze voortdurende inzet voor kwaliteit en groei kunnen we met trots zeggen dat De firma ****** een betrouwbare en professionele taxidienst is in Zuid West-Vlaanderen.

Book a Taxi / Cab

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.