1 Cab - Taxi in Diest and nearby will compete on your trip

Cab - Taxi in Diest

Vernon Taxi
Certified driver
0 reviews left
Vehicles 1
Available vehicle
Drivers 1
Available driver
en_US nl_BE
Languages spoken
0 reviews left
Toyota Prius silver (2...
Description

Alle soorten vervoer beschikbare in de regio Diest & Omstreken!!!

Voor betrouwbaar en comfortabel vervoer, zowel in de omgeving van mijn standplaats Diest als in heel Vlaanderen, bent u bij mij precies aan het juiste adres. Na jaren actief te zijn geweest als professioneel chauffeur begon het recent bij mij te kriebelen om op eigen benen te gaan staan. Uit ervaring wist ik dat er in mijn omgeving behoefte bestond aan een vriendelijk taxibedrijf waar men op kon rekenen voor zowel privé- als zakelijk vervoer, dus was mijn keuze snel gemaakt. ************ was geboren. Naast het gewoonlijke taxivervoer verzorg ik ook ritten van en naar (internationale) luchthavens en kan u mij ook contacteren voor internationale ritten. Ik help u graag bij het plannen van de optimale logistiek en zorg ervoor dat u comfortabel, en vooral op tijd, aankomt waar u zijn moet.

Sinds dag één als zaakvoerder van ************ heb ik één duidelijk doel voor ogen: om hét taxibedrijf in Diest en heel Vlaanderen te worden, voor zowel particulieren als bedrijven. Daarom doe ik ook mijn best om constant een zo breed mogelijke waaier aan diensten aan te bieden, waaronder:

- Standaard taxiritten (particulieren en bedrijven)

- Vervoer van en naar luchthavens

- Zakelijk vervoer

.....

Book a Taxi / Cab

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish.